Over Conimex Ketjap Manis Gold: Conimex Ketjap Manis Gold is een zoete sojasaus die wordt gemaakt op basis van dubbel gefermenteerde sojasaus en zorgvuldig geselecteerde ingredienten volgens authentiek Indonesisch recept. Dit geeft de Conimex Ketjap Manis Gold zijn verfijnde en volle smaak. De Conimex Ketjap Manis Gold is een zoete variant van de heerlijke smaakmakers die in veel Aziatische gerechten worden gebruikt. Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesie doen. Een en al inspiratie. Het lekkerste eten wordt bereid in piepkleine keukentjes, waar families hun keukengeheimen delen van generatie op generatie. Daar vind je heerlijke recepten, authentieke producten en de beste ingredienten. Hoe te gebruiken: Conimex Ketjap Manis Gold is lekker om je wokgerechten meer smaak te geven of om te gebruiken voor het marineren van vlees. Deze smaakmaker is lekker in vele Indonesische gerechten zoals nasi, bami en sate, maar ook in andere oosterse gerechten. Benieuwd naar de andere ketjap smaken van Conimex? Naast Conimex Ketjap Manis en Ketjap Manis Gold is er ook Conimex zoete Bango Kecap Manis, een glutenvrije ketjap. Over Conimex: Al sinds 1932 zorgt Conimex ervoor dat heerlijke oosterse smaken in Nederland verkrijgbaar zijn. Met Conimex-producten maak je thuis in een paar stappen heerlijke Aziatische gerechten. Gebruik lekkere smaakmakers zoals kroepoek, gebakken uitjes, ketjap en sambal om jouw maaltijden elke keer weer anders te laten smaken.