Gebruikswaarden

Beperkingen van aansprakelijkheid

Allelevensmiddelen.nl bevat informatie over winkels, aanbiedingen en prijzen na beste vermogen. Het kan voorkomen dat prijzen en aanbiedingsgegevens soms onnauwkeurig.

Gebruikers wordt aangeraden om de website van een winkel rechtstreeks te bezoeken om de meest nauwkeurige informatie over prijs, voorraadstatus en winkelen voorwaarden.

Partners

Sommige aanbiedingen op deze website zijn afkomstig van winkels die samenwerken bij Allelevensmiddelen.nl. Dit houdt in dat Allelevensmiddelen.nl een commissie voor elke verkoop op een webshop na het klikken op een link hierop plaats.

Amazon-filiaal

Deze website maakt deel uit van het partnerprogramma van Amazon en kan: bevatten links naar aanbiedingen in de Amazon webshop. Als Amazon Associate is de site verdient uit kwalificerende aankopen. Deze links zijn duidelijk gemarkeerd in om verwarring te voorkomen en om te voldoen aan de richtlijnen van Amazon.

Wat is Allelevensmiddelen.nl?

Wij verzamelen prijzen voor boodschappen in Nederland. We gaan automatisch via online winkels en verzamel prijzen en aanbiedingen, zodat het gemakkelijk voor iedereen om slimme klanten te zijn.

Als je een vraag of een bijdrage hebt, kun je contact met ons opnemen via hi@allelevensmiddelen.nl .

Privacy

Gebruikswaarden

Blog